Nathalie Bertollo

Nathalie Bertollo

Fondsenwerver

Ik ben een gediplomeerd fondsenwerver, met veel ervaring met fundraising voor goede doelen die zich begeven in-en rondom de gezondheidszorg.

Kiddy Goodpills bestaat dit jaar 5 jaar. De stichting is goed op weg om haar missie te verwezenlijken; 100% veilige en werkzame medicijnen voor alle kinderen.

Er lopen nu, twee door Kiddy Goodpills gefinancierde grote wetenschappelijke onderzoeken naar medicijnen die veel aan kinderen worden voorgeschreven. Maar er liggen nog honderden medicijnen klaar voor nader wetenschappelijk onderzoek naar toepasbaarheid voor kinderen.Van groot belang dus om de research foundation “Kiddy Goodpills” te laten groeien (in impact, naamsbekendheid en inkomsten uit fundraising). Want, iedereen wil (nu en in de verre) toekomst, dat als je dan al medicijnen aan je kinderen moet geven, deze heel goed hun werk doen om je kind beter te maken. In plaats van dat ze nadelige (onvoorziene) effecten hebben.

Ik ga mijn best doen om iedereen te betrekken bij de uitdaging die wij als stichting aan gaan en laten weten wat onze beoogde impact is:
Meer kans op genezing en minder kans op bijwerkingen voor kinderen met gerichte studies naar medicatie veiligheid. Doe je mee?

Moeder van Sem en bonusmoeder van Thom

Contact