Doneren als bedrijf

Steun ons als bedrijf

Twee miljoen kinderen in Nederland krijgen elk jaar medicijnen voorgeschreven. Dat zijn drie op de vijf kinderen (onder de één jaar is dit zelfs drie op de vier). De helft van al deze medicijnen (één miljoen off-label voorschriften per jaar) zijn niet getest op werkzaamheid of veiligheid bij kinderen. Dat is zeer zorgelijk en brengt onbekende effecten en mogelijk ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee. Risico’s op bijwerkingen door over- en onder-dosering. De gezondheid en kwaliteit van leven van kinderen kan hierdoor worden geschaad. Dat moet en kan anders. Ga de uitdaging met ons aan en verbindt je als organisatie aan onze missie of één van onze onderzoeken in ziekenhuizen door heel Nederland.

Regel een eenmalige schenking of doorlopend donateurschap als bedrijfsvriend (bijvoorbeeld voor twee jaar). Wij bieden bedrijven mooie tegenprestaties, zoals een bezoek aan de onderzoekslocaties.

Kom als team in actie voor ons goede doel

Ga als collega’s een bijzondere of sportieve uitdaging aan. Gebruik je teambuilding evenement om aandacht te vragen voor noodzakelijk geneesmiddelen onderzoek voor en bij kinderen. Als bedrijf kun je ons ook natuurlijk ook steunen met je specifieke expertise of schenking van goederen.

Kiddy Goodpills is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en heeft het CBF keurmerk. Hierdoor kan je donaties van de winst aftrekken. Jouw belastingadviseur of accountant kan je hier meer over vertellen of wij helpen je graag verder.

Meer weten?

Stuur een email naar fondsenwerving@kiddygoodpills.nl of stuur hiernaast het contact formulier in.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op!

    Onze Sponsoren

    Onder het motto “de jeugd heeft de toekomst” vindt Philipse & Co het van groot belang dat alle kinderen toegang hebben en krijgen tot de beste medicijnen. En dat er daarom medicijnen moeten worden ontwikkeld die specifiek voor kinderen zijn bedoeld.

    Ed&Co verzorgt pro bono campagnes en communicatie materiaal voor Kiddy Goodpills