Geld inzamelen

Zet je in voor Kiddy Goodpills

Gebruik je talent en netwerk om geld in te zamelen voor onderzoek naar goede en veilige kindermedicatie. De mogelijkheden zijn eindeloos:

  • denk aan een leuke een kerstactie met je klas om geld in te zamelen (verkopen van spulletjes)
  • hou je spreekbeurt over Kiddy Goodpills
  • organiseer een sportevenement in je buurt
  • Ben je jarig of vier je een jubileum? Vraag om sponsoring van je actie in plaats van cadeaus

Wij zijn blij met iedere euro en helpen je graag om je actie verder in te vullen; bijvoorbeeld met presentatiematerialen, posters, uitnodigingen of een eigen webpagina voor je actie.

Vraag een donatie

 Iets te vieren? Bijna jarig? Eigenlijk al alles wat je hartje begeert? Vraag dan een donatie aan Kiddy Goodpills cadeau. Hierbij krijg en geef je in een klap.

QR-code opnemen op uitnodiging

Door het plaatsen van een QR code op je (digitale) uitnodiging, kun je mensen vragen ons te steunen. Stuur een email naar info@kiddygoodpills.nl of vul het volgende formulier in en dan we bespreken de mogelijkheden. 

Via facebook een inzamelingsactie starten. 

Op Facebook is het mogelijk om een inzamelingsactie voor ons te starten. Bijvoorbeeld als je jarig bent of als je een bijzondere mijlpaal hebt bereikt. Of gewoon omdat het maandag is. Klik op de link hierboven en pas links het streefbedrag en de einddatum in. Ook de voorbeeld tekst kun je naar wens aanpassen. Kies ook als je wilt een foto. Als je klaar bent klik je op de button ‘maken’. Je facebook vrienden krijgen dan automatisch een bericht van jouw actie en kunnen een donatie doen. Facebook regelt de rest en alles wat wordt opgehaald maken ze, zonder enige afdracht, aan ons over. Betalen kan helaas alleen met Paypal of creditcard (via de website kan het wel met iDeal).

Vul onderstaand formulier in en wij nemen persoonlijk contact op!