Nalatenschap

Laat je idealen voortleven en neem ons op in je testament.

Door Kiddy Goodpills op te nemen in uw testament via een erfstelling of legaat, help je ons meer geld te besteden aan het verbeteren van kindermedicatie. Kinderen hebben, net als volwassenen recht op 100% veilige en werkzame medicatie en op deze manier werk je hieraan mee. Er zijn verschillende manieren om Kiddy Goodpills op te nemen in je testament. 

Erfenis

Je kunt ervoor kiezen om ons tot je erfgenaam te benoemen. Wat je ons nalaat is volledig vrijgesteld van schenk- en successierechten, vanwege onze ANBI-status. Hierdoor komt het gehele bedrag volledig bij ons terecht. 

Legaat

Je kunt ons ook als legataris opnemen in je testament. Je bepaalt dan wat je ons exact wil nalatn en dit wordt in het legaat omschreven. Dit kan een bedrag zijn, maar ook bepaalde goederen, zoals bijv. kunst. Ook hier is wat je ons nalaat volledig is vrijgesteld van schenk- en erfbelasting, door onze ANBI-status.

Specifiek nalaten

Het kan natuurlijk zijn dat je iets aan een specifiek onderdeel wil nalaten, bijv. een specifiek onderzoek of marketingcampagnes. Dat kan natuurlijk ook. Neem contact hierover op met Caroline Ammerlaan via info@kiddygoodpills.nl

Alle nalatenschappen moeten door een notaris worden geregeld. Je kunt hiervoor het beste je eigen notaris inschakelen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen persoonlijk contact op!